ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΡΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Σάββατο: 7:00πμ - 22:00μμ
Κυριακή: Κλειστά

Το Μάρκετ μας

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΡΚΕΤ

Το ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΤΟΣ market είναι μια αμιγώς ελληνική Κεφαλονίτικη οικογειακή επιχείρηση που εδρεύει στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, στην οδό Σουηδίας και Βασιλάτου, απέναντι από το Νοσοκομείου του νησιού.

Η ιστορία του ξεκινά το Μαϊο 1986 από τον Διονύσιο και την Αικατερίνη Παπαντωνάτου, που ιδρύουν μια συνοικιακή επιχείρηση που εμπορεύεται ντόπιο κρασί, ψωμί και λίγα είδη παντοπωλείου. Έξι χρόνια αργότερα, εν έτη 1992 μεγαλώνει σε έκταση και αποκτά την εικόνα ενός οργανωμένου mini-market.

Στα χρόνια που ακολουθούν, η επιχείρηση μεγαλώνει ακόμη περισσότερο για να φτάσει την σημερινή της μορφή, διαθέτοντας πλέον ιδιόκτητο χώρο 700τ.μ. Δραστηριοποιείται στην λιανική πώληση τροφίμων, ποτών, ειδών οικιακής χρήσης, απορρυπαντικών και μικροσυσκευών. 

Σήμερα ακολουθεί τον παλμό της εποχής με ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές συναγωνιζόμενο μεγάλες αλυσίδες σούπερ μαρκετ που υπάρχουν στο νησί.

Απασχολεί 15 άτομα προσωπικό και συνεργάζεται με πολλούς τοπικούς παραγωγούς που προμηθεύουν με ποικίλα ντόπια παραδοσιακά προϊοντα, όπως τυρί φέτα, μέλι, κρασί, ψωμί, λαχανικά, φρούτα και γαλακτοκομικά προϊόντα, στηρίζοντας έτσι την Κεφαλονίτη οικονομία και παραγωγή.

Στόχος και όραμα της επιχείρησης είναι να αναπτυχθεί με σταθερά βήματα, παραμένοντας πιστή στις Αρχές και στις Αξίες που θεμελίωσαν οι ιδρυτές της. Eπιδιώκει πάντα να διαθέτει, προϊόντα άριστης ποιότητας, σε τιμές “Δίπλα σας και συμφέρει”, να προσφέρει ευγενική και άριστη εξυπηρέτηση και να συμβάλει στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Ασυναγώνιστες Τιμές

Καθημερινές Παραλαβές
Φρέσκων Προϊόντων

Ντόπια Προϊόντα

Πολύ καθαρό Μάρκετ με πολύ φιλικές τιμές και ευγενικό προσωπικό.

Scroll to Top